Qui Som

 

 

Som una consultoria especialitzada en la nutrició, l’alimentació i en l’assessorament d’empreses del sector de l’alimentació i de la restauració col·lectiva, social i comercial. Dirigit i coordinat per Roser Ortiz Villorbina, Tècnic Superior en Restauració per l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Lleida, graduat en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Rovira i Virgili de Reus, Màster de Desenvolupament i Innovació d’Aliments per la Universitat de Barcelona, Màster en Seguretat i Traçabilitat Alimentària i Màster de Nutrició en l’Activitat Física i en l’Esport. Membre del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT).

Disposem d’experiència en el servei d’assessorament, programació i validació de menús per a escoles, càterings, guarderies, residències i altres col·lectivitats. És de vital importància assegurar la innocuïtat dels productes alimentaris servits als consumidors, per aquest motiu, disposem del servei en assessorament en legislació alimentària. A més, elaborem i implantem la documentació en matèria de seguretat i higiene alimentària d’obligat compliment que estableix la legislació alimentària. Per altra banda certifiquem a manipuladors d’aliments que hagin realitzat formació amb nosaltres i superat la prova d’avaluació.

Per altra banda, oferim assessorament dietètic adaptat a les necessitats i patologies dels nostres pacients. La nostra experiència i coneixements ens avalen per donar assessorament en nutrició esportiva, promovent una millora del rendiment competitiu a atletes i en les condicions òptimes de salut. No només disposem d’un assessorament dietètic-nutricional privat, sinó que també oferim la possibilitat de realitzar conferències i formacions a col·lectius que comparteixen un objectiu, sigui patològic, fisiològic o esportiu.

Oferim la possibilitat d’externalitzar tot el nostre servei de consultoria en nutrició i alimentació, ja sigui per a persones individuals, empreses d’alimentació i/o col·lectius. D’aquesta manera, facilitem i promovem als nostres clients una millora diària dels objectius i serveis contractats.