Nutrició i Dietètica

 

La consulta nutricional domiciliaria, facilita que el nostre client pugui assolir eficaçment els seus objectius i mantenir-los la resta de la seva vida. A partir d’una atenció nutricional personalitzada, promovem la modificació i millora dels hàbits alimentaris per tal d’aconseguir un major estat de salut. Un Dietista-Nutricionista col·legiat realitza una valoració de l’estat nutricional i un estudi antropomètric complet a partir del qual, s’estableixen els objectius conjuntament amb tu. D’aquesta manera, no parlem de dietes sinó que, amb la vostra col·laboració, t’oferim una pauta nutricional personalitzada i saludable per tal de promocionar una fàcil modificació del comportament alimentari i dur-lo a terme a llarg termini.

Aquest servei està destinat a:

  • Per a persones sanes interessades a millorar els hàbits alimentaris
  • Sobrepès i obesitat
  • Persones en situació patològica: Oncologia, colesterol, triglicèrids, diabetis, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, hipertensió, etc.
  • Persones sanes en situació fisiològica: tercera edat, creixement, embaràs i lactància, menopausa, etc.
  • Esportistes amateurs

Si tens dubtes, pots contactar amb nosaltres on t’explicarem detalladament en què consisteix el nostre servei i sense cap compromís.

Trobaràs recomanacions, ajuda i recolzament en el seguiment d’un estil de vida saludable a les nostres xarxes socials:

Imagen relacionadaFacebook: Roser Ortiz Dietista-Nutricionista       Resultado de imagen de logo instagram Instagram: Roser Ortiz Nutrició